Tuba Ünsal, Zorlu’nun torunuyla aşk yaşıyor

Şimdiye kadar üç kez evlenip boşanan 39 yaşındaki Tuba Ünsal, Türkiye'nin 25'inci zengini Ahmet Nazif Zorlu'nun torunuyla aşk yaşıyor

Tuba Ünsal, Zorlu’nun torunuyla aşk yaşıyor

Elisabeth Mas ile boşanma davası devam eden iş insanı Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan oyuncu Tuba Ünsal'ın bu ilişkisi, bu yılın başında bitmişti.

Öğrendim ki, güzel oyuncu arayı çok açmadan yeni bir aşka yelken açmış bile! Üstelik bu kez hem 'çıtır', hem de çok zengin bir sevgili bulmuş!

Şimdiye kadar üç kez evlenip boşanan 39 yaşındaki Tuba Ünsal, Türkiye'nin 25'inci zengini Ahmet Nazif Zorlu'nun, kızı Şehminur Aydın'dan olan 30 yaşındaki torunu Yusuf Aydın ile flört ediyor.

MART'TA MEKSİKA'DA TATİL YAPTILAR

Robert Kolej ve Koç Üniversitesi mezunu olan ve aile şirketlerinde çalışan Yusuf Aydın ile Tuba Ünsal'ın büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri ilişkileri, Şubat ayında başlamış. 

Hatta birbirlerini daha yakından tanımak için Mart başında Meksika'ya tatile gitmişler. Aşıklar, karantina dönemini ise, ya Tuba Ünsal'ın Şile'deki yazlığında ya da Yusuf Aydın'ın evinde geçiriyormuş.

Bu arada karantina günlerinde olmamıza rağmen geçenlerde, Ünsal'ın Şile'deki yazlığında, çok yakın arkadaşlarına davet vermişler.

Tuba Ünsal'ın, Yusuf Aydın ile dördüncü kez nikah masasına oturacağını hiç sanmıyorum ama bakalım uzun soluklu bir ilişki olacak mı yaşayıp göreceğiz.

Bülent Cankurt/Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.