Arınç Cephesi Güne Bu Yazıyı Paylaşarak Başladı

Bülent Arınç'a yönelik ağır eleştirilere tepki gösteren Akif Beki, "İşi kayıkçı kavgasına çevirenler Erdoğancılığa soyunuyorlar. İktidarın ve Erdoğan’ın yerine geçerek sesini bastırmaya, boğmaya çalışıyorlar" dedi.

Arınç Cephesi Güne Bu Yazıyı Paylaşarak Başladı
Ak Parti'nin kurucularından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı hedef alarak, ağır suçlamalar yönelten Ak Parti'lileri sert bir dille eleştirdi.

ESKİ BAKANLAR BEKİ'NİN YAZISINI PAYLAŞTI

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, sabah Akif Beki'nin bu yazısını paylaşırken, eski Ak Parti Genel Başkanı Danışmanı Hüseyin Çelik ise aynı saatlerde "Ak Parti'de,emek sahiplerinin emeği üzerinde tepişen eyyamcıları iyi tanıyan A.Beki'yi okumak lazım" diyerek, sosyal medyadan takipçilerine o yazıyı tavsiye etti.

Arınç'ı eleştirenler için "Ev sahibi oldular, evin ana direklerinden Arınç’ın samimiyetini sorguluyorlar" diyen Beki, "İşi kayıkçı kavgasına çevirenler, ‘sen-ben’ polemiğine dönüştürenler, asıl aktörler değil. Onların medya ve siyasetteki yancıları. Arınç’a karşı AK Particilik ve Erdoğancılığa soyunuyorlar" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin kurucu babalarından biriydi. Adı, Erdoğan ve Gül’le aynı hizaya yazılıydı. ‘Partinin triosu’ olarak anılan ilk 3 isimden biri. İktidarın çelik çekirdeğini oluşturan asli unsurlardan, temel taşlardan, taşıyıcı sütunlardan sayılıyordu. Tehlike geçtikten sonra trene atlayan kimi açıkgözler, şimdi Arınç’ı aforoz etme hakkını kendilerinde görmüyor mu, şaşıyorum." diyen Akif Beki,

AK Parti’nin bir yere gitmediği, artık kalıcı olduğu kesinleşmeden ona yanaşmayan kimi sağlamcılar, şimdi kendilerini AK Parti’nin merkezine koyup Arınç’ı dışlamaya yeltenmiyor mu! Şaşakalıyorum. Ev sahibi oldular, evin ana direklerinden Arınç’ın samimiyetini sorguluyorlar." ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.