HALK İSYAN ETTİ, TEPKİLER BÜYÜYOR

Yıllardır Muhteşem Yüzyıl dizisini yayımlayan Macar RTL Klub kanalı, diziyi yayından kaldırınca Macar seyircileri isyan etti, miting düzenledi

HALK İSYAN ETTİ, TEPKİLER BÜYÜYOR
Osmanlı İmparatorluğu'nun Macaristan topraklarını terk etmesinden 315 yıl sonra, Macar televizyon izleyicileri, Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayından kaldırılmasına tepki gösteriyor.Çok sevilen ve yıllardır Macarların en çok izlediği üç diziden biri olan Muhteşem Yüzyıl'ın hayranları, sosyal medyada oluşturdukları bir grupla imza toplamaya da başladılar.

Hayranlar, 4 Ekim Cumartesi günü, dizinin tekrar yayına alınması için RTL televizyon binası önünde bir gösteri de yapacaklarını açıkladılar.'Dizimizi istiyoruz' sloganı etrafında bir araya gelen ve on binlerce imza toplayan dizi hayranları mitinge hazırlanıyor. Tepkilerin büyümesi üzerine, Macar RTL televizyonu program müdürü de bir açıklama yapmak zorunda kaldı.Seyircilerden özür dileyen Macar RTL program müdürü, başka bir program nedeniyle dizinin yayımlanmasına ara vermek zorunda kaldıklarını, ama bunun sadece altı haftalık bir mola olacağını ve daha sonra dizinin yayınlanmasına devam edileceğini açıkladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.