Survivor'da finale doğru gidilirken eleme gecesinde heyecan tavan yaptı. Bu dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan Serkay ve Efecan elemeye kalmıştı. Survivor'da hayallerine veda eden isim SMS'lerde en az oyu alan Efecan oldu...İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.

Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam yanıt buldu. Survivor'da Serkay ve Efecan bu akşam eleme adayı olarak konseye çıktı. Survivor'dan elenen isim Kıbrıs hayallerine veda edecek. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise bu akşam yayınlanan bölümde cevabını buldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme potasına çıkan Serkay ve Efecan arasında en düşük SMS oyunu alarak elenen yarışmacı Efecan oldu.

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM ŞOK OLDU

Yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı, Efecan’ın ismini açıklamasının ardından Efecan, “Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs’taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…” dedi.



SURVİVOR'DA KONSER GÖRÜNTÜLERİ YAYINDAN ÖNCE SIZDI.


Beyonce konserine giden isimlerin görüntüleri sosyal medyaya sızdı. Survivor'ın yeni bölümü yayımlanmadan, gönüllüler takımı Beyonce'nin Philadelphia'daki konserini izlerken görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödül oyununun Beyonce’nin Philadelphia'daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü. Ödül oyununun kazananı televizyonda yayınlanlamadan sosyal medyada sızan görüntülerle ortaya çıktı.

Ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla belli oldu. Beyonce'yi en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece yarışma televizyonda yayınlanmayan bölüm öncesinde internette ortaya çıkmış oldu.