YAREN VE CARLOS SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ulan İstanbul'un geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümünde bir düğünde sahneye çıkan Karlos ve Yaren 'Tarzımsın Farzım' adlı yeni parçaları ile izleyenleri ekrana kilitledi

Yanarım şarkısındaki düetleriyle günlerce sosyal medyanın gündeminde kalan ikili bu sefer de 'Tarzımsın Farzım' ile  geri döndü.Düğünde sahneye çıkan ikili arabesk pop tarzında okudukları yeni şarkıları 'Tarzımsın Farzım' ile dün akşam ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı. Sözleri Uğraş Güneş’e, müziği ise Atakan Ilgazdağ’a ait olan ve 1 ayda hazırlanan 'Tarzımsın Farzım' hem düğündeki davetlilere hem de ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı. Şarkının sözlerini yazan Uğraş Güneş Twitter hesabından dizinin hayranlarına teşekkür etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.