Çoğu zaman aracımızı yıkatmak için bir yerlere gideriz. Otomobilimiz bir perona alınır ve yıkanmaya başlanır. Çoğumuz bu yıkama istasyonlarında kullanılan malzemelerin içeriklerini bilmeyiz. Oysaki kullanılan yıkama malzemeleri eğer bu iş için özel olarak üretilmemişlerse, aracımıza zarar verme ihtimali taşımaktadırlar.

Bu yüzden oto yıkama istasyonları, bu hususta dikkatli davranmak zorundadırlar. Oto Yıkama ürünleri seçerken tercih edilen ürünlerin, kısa orta ve uzun vadede otomobile zarar vermemesi gerekmektedir. Bu hususta yılların birikimi ile kazanılan değerleri kendi araçları ve kazanımları gibi, değerlendirmeli ve buna göre ürün seçimi yapmalıdırlar.

Oto yıkama istasyonlarının dikkat etmesi gereken bir başka hususta yıkama yaparken kullandıkları fırçaları pervasızca kullanarak, fırçanın sert kısımları ile aracın boyasına zarar verme ihtimalleridir. Bu konuda oldukça dikkatli olmaları ve tekniğine uygun olarak fırça kullanmalarında yarar vardır.

SONAX PERLAVİSTA KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ
2010 yılında Beylikdüzü ilçesi Beykent kavşağı Perlavista AVM’de Sonax oto yıkama ve uygulama hizmetleri olarak faaliyetlerine başlayan Perlavista Sonax, yıkama ve uygulama alanında kendi branşların da uzman deneyimli kadrosu ile alanında fark yarattı. Müşterinin beklentilerine çözüm üretmekte sınır tanımayan Perlavista Sonax, hizmetlerini her zaman 100% müşteri memnuniyeti ilkesiyle devam ettirmektedir.



"EN İYİ SATIŞ ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" ÖDÜLÜ 

Profesyonel anlamda yapılan araç detaylı temizlik, bakım ve koruma hizmetlerinin bir kavram içinde sunan Perlavista Sonax ,2013 yılında Sonax’ın 118 bayisi arasından “En İyi Satış” ve “Müşteri Memnuniyeti” ödülüne layık görüldü. Müşteri memnuniyeti en başından bu yana kalite ilkemizdir diyen kuruluş, Sonax’ın sertifikalı ürünlerinin haricinde farklı ürünleri asla kullanmıyor.



"Tüm müşteri araçları beklenmedik olumsuzluklara karşı tarafımızdan sigortalanmıştır"
Perlavista Sonax Uygulama Merkezimizde araçlarınıza güvenirliği ve kalitesi kanıtlanmış, uluslararası firmalardan test onaylı Sonax ürünleri; Sonax Akademi’de Uygulama eğitimlerini başarıyla tamamlamış takım arkadaşlarımız tarafından uygulanmaktadır.Perlavista Sonax Uygulama Merkezimiz sizlerin hoşça vakit geçirebileceği bir mimariyle yapılandırılmıştır. Ayrıca araçlarınıza işlem yapılırken sizlerin bekleme salonunda soru, öneri ve şikâyetlerinize danışmanlık yapacak, ürün çeşitleri ve işlevlerinin anlatımını yapacak bilgi ve birikime sahip müşteri temsilcimiz de sizlere yardımcı olacaktır.



UYGULAMALAR 
SONAX PREMIUM CLASS BOYA TEMİZLEME PARLATMA VE KORUMA
SONAX NANO BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA
SONAX BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA
SONAX CAM FİLMİ
SONAX KAPUT FİLMİ
SONAX GÜVENLİK FİLMİ
SONAX DETAYLI İÇ TEMİZLİK VE STERİLİZASYON
SONAX OZONLA DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
SONAX KOLTUK KORUMA - KİR VE LEKE ÖNLEME
SONAX MOTOR TEMİZLEME VE KORUMA
SONAX JANT TEMİZLEME VE KORUMA
SONAX KLİMA TEMİZLEME VE DEZENFEKTE
SONAX YAĞMUR KAYDIRICI - SU İTİCİ CAM KAPLAMA
SONAX FAR ÇİZİKLERİ GİDERME VE YENİLEME
SONAX Komple Uygulamalar
SONAX STANDART KOMPLE UYGULAMA
SONAX NANO KOMPLE UYGULAMA
SONAX PREMIUM CLASS KOMPLE UYGULAMA
SONAX DETAYLI YAT TEMİZLİK, BAKIM VE KORUMA
SONAX Mini Onarım Sistemleri
SONAX MİNİ ONARIM SİSTEMLERİ
V.I.P. OTOMOBİL YIKAMA
SONAX OTOMOBİL YIKAMA

www.beylikduzusonax.com
0212 873 00 33