ALTIN TÜRK REAL ESTATE ŞİMDİ DE DUBAİ CİTYSCAPE GLOBAL EMLAK FUARINDA

Yurt dışı gayrimenkul satış ve pazarlama konularında Türkiye’ nin önemli markalarından biri olan Altın Altın Türk Real Estate, Dubai’ de bugün başlayan ve 24 Eylül de bitecek olan Orta doğunun en büyük emlak fuarı Duabi Cityscape Global Emlakda yer alıyor.

ALTIN TÜRK REAL ESTATE ŞİMDİ DE DUBAİ CİTYSCAPE GLOBAL EMLAK FUARINDA

11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Cnr fuar alanında düzenlenen CNR EMLAK fuarına Türk inşaat sektörünün önemli markalarından biri olan Babacan yapı ile birlikte yer alan Altın Türk Real Estate, ardından Dubai’ ye çıkarma yaptı. 
 




Altın Turk Real Estate olarak bir birinden özel markalı konut projelerini Duabi Cityscape Global Emlak fuarında Arap yatırımcıların beğenisine sunacaklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı İsmail Altıntürk, Altın Türk Real Estate olarak ulusal ve uluslararası fuarlara ara vermeden katılacaklarını ifade etti.




Cnr emalk fuarında hedeflerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İsmail Altıntürk, Duabi Cityscape Global Emlak fuarı için iddialı konuştu. 25 yıla yakın gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübemiz ve profesyonel kadromuz ile iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz diyen Altın Türk,  fuarın ilk günü için de güzel geçtiği yorumunu paylaştı. 



Altın Türk Real Estate olarak 1G 37 nolu standa projeleri ile yer aldıklarını belirten İsmail Altın, Türkiye’ den gelecek olan fuar ziyaretçilerini ve Türk inşaat şirketlerini ağırlamaktan mutluluk duyarız dedi.



 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.