Basamak Grup, Kamu ve özel sektör şirketlerinin vazgeçilmez çözüm ortağı oldu.

Türkiye genelinde şirketlere beyaz yaka ve mavi yaka olmak üzere iki farklı alanda, giriş pozisyonlarından üst düzey yönetici pozisyonlarına kadar personel işe alım hizmeti vermek amacıyla kurulan Basamak Grup, Temizlik, Catering, Restoran İşletmeciliği, Güvenlik, Entegre Tesis Yönetimi gibi birçok alanda faaliyet sürdürüyor.

Basamak Grup, Kamu ve özel sektör şirketlerinin vazgeçilmez çözüm ortağı oldu.

Erkek egemen kabul edilen birçok sektörde disiplinli çalışmaları ve estetik bakış açılarıyla kendine yer edinen kadınlar, duygusal zekâlarıyla da iş dünyasına farklı bir perspektif kazandırmayı başarmış durumdalar.

Sıfırdan başladığı iş hayatında, Profesyonel iş dünyasında edindiği bilgi ve tecrübeleri hayaliyle buluşturarak kurduğu Basamak Grubu, faaliyet gösterdiği alanlarda liderliğe taşıyan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlknur KILIÇ ile girişimci bir iş kadını olarak sektörüne sunduğu hizmetleri ve hedeflerini konuştuk. 

İlknur Hanım Girişimci bir iş kadını olarak kariyer öykünüzü bizimle paylaşır mısınız?

İş hayatıma daha öğrenci iken üniversitede başladım. Gerçi çocukluğumdan beri bir girişimci ruhum, ticarete karsı bir ilgim vardı. Üniversite bittikten sonra bir süre öğretmenlik yaptım. Eşimin ve oğlumun İstanbul’da olması benim başka bir şehirde olmam nedeni ile İstifa edip tekrar İstanbul’a döndüm. 2008 yılına Kadar Türkiye’nin Sayılı kurumlarında Yönetici olarak İş hayıtıma devam ettim.2008 yılında Basamak Hizmetler Grubunda Genel Müdür olarak İşe başladım. 2009 yılından bu tarihe kadarda şirket ortağı olarak aynı görevde iş hayatıma devam etmekteyim.

“Entegre ve dinamik hizmet anlayışıyla çalışıyoruz”

Basamak Hizmetler Grubu olarak şirket kurulumunda İnsan Kaynakları ve Çözümleri Sağlayan bir firma olarak hizmet vermeye başladık. Doğru İnsan doğru iş motto su ile kısa sürede insan kaynaklarında müşterilerimizin tercih ettiği firma olduk. Daha sonra hizmetlerimize Basamak Temizlik, Handan Catering, Handan Restoran İşletmeciliği, Basamak Güvenlik, Basamak Entegre Tesis Yönetimi, Sananelazim markalı İnternet Üzerinden hizmet Sağlayan Portal yönetimi gibi çeşitli Grup firmalarımızda ekleyip Hizmet sektöründe tıpkı adımız gibi basamakları emin adımlarla tırmanmaktayız. Firma olarak şu an dünya üstündeki değişimin teknoloji ve bilişim de olduğunu görüp yatırım ve gelişim planlarımızı bu alanda çeşitli Ar-Ge’ler ile hızlandırmış durumdayız.

Şirketinizin kısa ve uzun dönemdeki hedefleri nelerdir?

Biz firma olarak her yıl hizmet sektörünün başka alanlarında yeni firma açılımı yapıp hizmet yelpazemizi artırmaya çalışmaktayız. İstihdam sağlamak her zaman hep önceliğimiz oldu ve olmaya devam edecek. Özellikle Bayan İstihdamı, bayanların gelişimi ve iş hayatına kazandırılması üzerine çok fazla çalışma yapıp meslek eğitimleri düzenlemekteyiz.

Tüm sektörlerde olduğu gibi yetişmiş işgücü işletmeninin en etkin kaynaklarından biri. Aslında Uzun vadedeki hedeflerimiz için kısa vadede konulan hedeflere varılması gerekir. İyi analizler, güçlü stratejiler kurup değişen dünya ve ekonomiler içinde hızlı manevralar ile vizyonumuzu iyi belirlememiz gerekmektedir. Biz bu nedenle doğru, güçlü ve azimli bir ekiple yılmadan yolumuza devam etmekteyiz.

Basamak Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlknur KILIÇ’ın 8 Mart mesajı;

Kadının ve emeğin vurgulandığı bu anlamlı günde bir dokunuşları ile dünyayı değiştirebilecek, sevginin, barısın, merhametin, faziletin ve azmin kaynağı olan Tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar Kadınlar isterse her şey çok güzel olur deyip içimizdeki gücü unutan ve kullanmayan tüm kadınlara selam göndermek isterim.

www.basamakgroup.com
0212 642 95 55

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsnü Şen 4 yıl önce

Slm İlknur hanım ben İzmir'den camcı bir işçi olarak sesleniyorum benim hakkımı vermiyorlar defalarca derdimi anlatıyorum çözüm bulunmuyor benden icra kesinti yapılıyor şirket icraya ödeme yapmıyor lütfen artık lütfen hem Mart ayından bu aya kadar yemek hakkımı vermiyorlar teşekkürler