Kurucusu olduğu AİMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleriyle her yıl iş dünyasına konferans ve eğitimler düzenleyen Dr Tülin Güzel, 16 Ekim’de Swissotel The Bosphorus İstanbul’da düzenlediği konferansların bitiminde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle töre cinayetleri, kadına şiddet, kız çocuklarının erken yaşta evlendirilmesi konularında farkındalık yaratmayı başardı.

360° Analitik Vizyon ile Finansal Suçlarla Mücadelede 360° Kognitif Fraund Konferanslarının hemen ardından Roza şiirinin yazarı Fethi Akın, şiiri besteleyen Ayzer Büyüker ve ünlü kemancı Canan Anderson’un katılımıyla mini bir konser düzenleyen Aims Genel Müdürü Dr. Tülin Güzel konferans katılımcılarından bu konulara da sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeleri için ricada bulundu.

 Bu yıl bir kitap okudum adı Roza’ydı diyerek sözlerine başlayan Dr.Tülin Güzel,yüreklere dokunmayı başaran konuşmasında Roza kitabının yazarı Hamit İzol’a, konuyu şiir yapan şair Fethi Akın’a, besteleyen Ayzer Büyüker’e ve konsere katılarak bu destek olan Canan Anderson’a teşekkür ederek plaket verdi.