Beylikdüzü’nde DumanPark Evleri projesinin yapımında sona yaklaşan Dumanlar İnşaat’ın ayrıca Dumanpark-2, Dumanpark Butik, Kavaklı Evleri olmak üzere bu bölgede toplamda dört adet projesi bulunuyor.  Şirket ayrıca Güneşli’nin en işlek caddesi olan Mahmutbey Caddesi üzerinde inşa ettiği Cadde Rezidans projesinde de teslim aşamasına gelmiş durumda.   

2010 yılında Emin DUMAN tarafından kurulan ve özellikle İstanbul’un Beylikdüzü bölgesinde projeler gerçekleştiren Dumanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin DUMAN, otuz yıllık inşaat mühendisliği ve müteahhitlik deneyimi ile bu zamana kadar yaklaşık 25 projeyi hayata geçirip, 3000‘den fazla tapu teslim ederek insanları ev, ofis ve dükkân sahibi yaptı. Son yıllarda gerçekleşen alt ve üst yapı yatırımları ile değeri daha da artan Beylikdüzü’nde projelerine ağırlık veren Dumanlar İnşaat, Beylikdüzü bölgesinin özellikle merkez lokasyonların da projeler yapıyor.

Dumanlar İnşaat’ın proje geliştirdiği bölgelerde belli bir standart oluşturduğunu belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emin DUMAN, insanların, güven içerisinde huzurlu bir yaşam sürdürebilecekleri projeler gerçekleştirme amacında olduklarını belirtti.

Emin Bey, Dumanlar İnşaat’ı tanıyabilir miyiz? 

Şirketimiz 2010 kuruldu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezun oldum ve o tarihten bu tarafa 30 yıldır inşaat sektöründe proje üretiyoruz. Genel de projelerimiz konut ağırlıklı olur. Şu anki çalışmalarımızın temel farkı bölge çok yüksek katlı, bizim projelerimizin özelliği ise daha butik projeler ve daha az katlı ve site konseptinde projeler oluyor. Şirket olarak misyonumuz; doğru bölgede doğru projeler üreten ve bunu geniş kitlelerin alabileceği fiyat aralıklarında pazarlayan yani kısacası çok gelirden ziyade müşteri memnuniyeti yaratarak uzun soluklu bir firma olma amacındayız.

Yeni proje çalışmalarınız bahseder misiniz?

Gelecekte de yine benzer lokasyon ve projelerle devam edeceğiz. Şuan Kavaklı bölgesinde bir projemizin ruhsat çalışmaları var, birde Mimarsinan’da bir projemiz var. Her iki projeye de 2015 yazında başlamayı planlıyoruz. Satışı devam eden projemiz ise teslimine yaklaştığımız Cadde Rezidans’da çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Ayrıca yeni projeler için Bahçeşehir’de arsa sahipleri ile de görüşmelerimiz devam ediyor.     

Cadde Rezidans projesi hakkında bilgi verir misiniz?

Cadde Rezidans projesi 10 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 32 rezidans daire yer alıyor. Dairelerin tamamı 2 oda 1 salon şeklinde. Brüt alanları 110, net alanları ise 87 metrekare. Güneşli’nin en işlek caddesi olan Mahmutbey Caddesi üzerinde yer alan projemizin örnek dairesi hazır durumda. Her daire için özel olarak ayrılmış kapalı otoparkı, misafirler için açık otopark, ailenizle birlikte spor yapıp keyifli zaman geçirebilmeniz için fitness merkezi ve çocuk oyun alanı bulunuyor. Ayrıca E-5 ile TEM yollarının arasındaki konumuyla ulaşım sorunu ev sahipleri için de ortadan kalkacak. Projeden Atatürk Havalimanı'na ulaşmak ise sadece 15 dakika ve metronun merkez bağlantı noktasında bulunmaktadır.