Feza Eğitim Merkezi 1994 yılında Ordu merkezde tek laboratuarlı bir bilgisayar kursu olarak hizmete başlamıştır.

Ordu'nun ve Giresun'un çeşitli ilçeleri ve merkezlerinde faaliyetlerde bulunan Feza Eğitim bugün itibarı ile 10 eğitim dersliği, 15 eğitim aracı olan ve bünyesinde 30 a yakın eğitim bölümü barındıran bir eğitim merkezi olarak hizmet vermektedir.



Hizmetlerinizden bahseder misiniz?
Feza Eğitim Merkezi olarak Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Engelli Bakımı, Evde Çocuk Bakımı, Hasta Kabul İşlemleri(Tıbbi Sekreterlik) gibi modüler eğitim alanlarında 20’nin üzerinde eğitim programımız bulunmaktayız. Ayrıca Feza Yabancı Dil Kursu İngilizce ve Almanca alanlarında hizmet sunmaktayız. Feza Sürücü Kursu alanında A2 - B – E – D sınıflarında hizmetleri veriyoruz.



Sektörünüzde nelere dikkat edilmeli?
Müşteri memnuniyeti her alanda olduğu gibi bizde de önceliklidir. Her müşterimizin eğitim alanlarına girdiği andan itibaren eğitimini tamamlayıp belgelerini alana kadar tüm kadromuz ve eğitim araçlarımızla en kaliteli şekilde hizmet vermek ve öğrencimizin güvenini kazanarak bir aile sıcaklığını kendilerine yaşatmak gerekmektedir. Biz de 20 yıldır her adayımıza bu aile sıcaklığını vermek için elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz.



Hedefleriniz nelerdir?

Ordu ilinde mesleki alanda her bireyin daha üst düzey eğitimler alarak ¬mesleklerini daha başarılı bir şekilde icra etmelerine katkıda bulunmak. En önemlisi de trafikte daha saygılı ve tecrübe sahibi adaylar yetiştirmektir. Çağdaş altyapımız ve uzman kadromuzla hizmetlerimizin etkinliğini, kalitesini ve verimliliğini arttırabilmek için sürekli çalışacağız.

www.fezaegitim.net
0452 225 12 43