Beylikdüzü’nde eğitim hayatına kattığı yeniliklerle adından söz ettiren ve bölgenin öncü eğitim kurumlarından biri olan Gülfidan okulları ile İsabet okullarının ortak çalışması ile eğitime başlayacak olan İsabet okulları Beylikdüzü Kampüsü, eğitimdeki kalitesi ile adından sıkça söz ettirecek.

6 bin m2 kapalı alana sahip modern bir binada eğitim hayatına başlayan İsabet okulları Beylikdüzü Kampüsü şimdiden yoğun ilgi görüyor. Öğrenci kayıtlarına başladıklarını belirten Gülfidan okulu müdürü Selim Yıldırım, gelen yoğun ilginin mutluluk verici olduğunu belirtti. Gülfidan okulu olarak, uyguladığımız eğitim programları sayesinde bölge halkının güvendiği ve çocuklarını emanet ettiği bir kurum haline geldik diyen Selim Yıldırım, İsabet okulu Beylikdüzü kampüsünün de yine özel eğitim programları ile bölgede çığır açacağını ifade etti.



Tüzder işbirliği ile geliştirilen özel atölyeleri ile Eğitim hayatına başlayan İsabet okulları Beylikdüzü kampüsü, geleceğe isabetli adımlar atan manevi değerleri ile tam öğrenciler yetiştiriyor.

Çağdaş bir eğitim binasında olması gereken tüm alanların yer aldığı İsabet okulları Beylikduzu kampüsünde, her sınıfa ait koridorlarda özel hobiyy alanları, rehberlik ve ölçme değerlendirme odaları, kapalı spor salonu, konferans salonu, yemekhane gibi onlarca bölüm yer alıyor.



Branşlarında uzman eğitim kadrosuna sahip İsabet okulları Beylikdüzü kampüsünde öğretmenler, zekâ ve akıl oyunları, drama ve hayal dünyam, mucitlik ve deney, sıra dışı düşünme, görsel sanatlar, analitik yazım ve hafıza teknikleri konusunda profesyonel eğitimler verecek.

Multimedya Özellikli İnternet Alt Yapılı Akıllı Tahta Ve Ses Sistemiyle Donatılmış Modern Derslikler de eğitimin verileceği İsabet okulları Beylikdüzü kampüsünde , son teknoloji ekip ve ekipman kullanılıyor



Çocukların dini, ahlaki ve toplumsal değerlerini güçlendirmek amacı ile , kız ve erkek öğrencilerin ayır dersliklerde değerler eğitimi alacağı, İsabet okulları Beylikdüzü kampüsünde, manevi değerleri tam, toplumsal duyarlılığa sahip nesiller yetişecek.