Pars Petrol akaryakıt ürünlerini benzin istasyonlarından karşılayamayan profesyonel şirket ve kuruluşların yanı sıra kamu ve sanayi tesislerinin akaryakıt ihtiyaçlarını temin etmek için ticari ve endüstriyel satışlar da gerçekleştiriyor. Pars Petrol Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Çakar, 2015 yılı içerisinde Ege, Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde istasyon sayılarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Denizlerin de Pars’ı

Pars Petrol kabotaj hatlarında çalışan ve gerekli müsaadelere haiz gemi, motor, yat ve balıkçı teknelerine ÖTV’den muaf olarak; şartlara ve talebe istinaden doğrudan ikmal noktalarından veya kara ve deniz nakliye araçları vasıtasıyla akaryakıt satış hizmeti de veriyor. Türkiye’nin her noktasına tam donanımlı kara tankerleri ile sevkiyat gerçekleştiriyor.



Pars’ın Lojistik Farkı

45 araçlık kendi TIR filosu ile yine kendi gurubu içindeki lojistik şirketi aracılığı ile ikmal gerçekleştiren Pars Petrol’ün ana faaliyet konularından biri de akaryakıt lojistiği. Pars Petrol, sektöründe EPDK ve Karayolları ulaştırması standartlarına uygun, ADR belgeli ve ADR standartlarında tankerleri ile zamanında ve eksiksiz ikmal gerçekleştiriyor.


Pars Petrol Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Çakar, yeni dönem hedeflerini şu şekilde özetliyor;

“Gelecek yıllarda lojistik sektöründeki pazar payını artırmak için yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz. İstasyon geliştirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor ve istasyonlarımızı kurumsal kimlik doğrultusunda yeniliyoruz ve akaryakıtta dağıtım şirketi olarak 2023 yılında ilk 10’un içerisini kesinlikle girmeyi planlıyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımızı hızlı ve kararlı bir şekilde sürdürüyoruz.”