Mersin’ de hayata geçirdiği konut ve iş merkezi projeleri ile Mersin inşaat sektöründe açık ara liderliğe oynayan Ne-cer Yapı mühendislik, Profit iş merkezi projesinin yapımını hızlı bir şekilde devam ettiriyor.

1974 yılından buyana inşaat sektöründe proje üreten Ne-cer yapı, nitelikli ve konsept projeler ile Mersin’in modern kent dokusuna katkı sağlıyor. Şirketin yapımını sürdürdüğü Profit iş merkezi projesi modern mimarisi ve rezidanslarda bulunan konfor özellikleri ile sadece Mersin’ de değil civar çevre iller içinde örnek bir proje. İstanbul gibi metropol kentlerde görmeye alışık olduğumuz iş merkezi projeleri ile yarışır özelliklere sahip olan Profit iş merkezi lokasyon olarak da çok avantajlı konumda. Mersin’ in tam kalbi sayılabilecek bir konum olan yeni adliye sarayının hemen yanı başında yükselen Profit iş merkezinden tüm kamu kurumlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

Farklı meslek gruplarından birçok profesyonelin Profit iş merkezi projesine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ne-cer yapı yönetim Kurulu başkanı Ziver Erdoğan, Mersin’ de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti. Profit iş merkezinin Rezidans konforunda donanımlara ve özelliklere sahip bir proje olduğunu söyleyen Ziver Erdoğan ile birçok yönü ile standartları yukarıya çeken projenin detaylarını konuştuk…


Ziver Bey, Ne-cer yapı hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?
Ne-cer yapı bir aile şirketi ve yaklaşık olarak inşaat sektöründe 40 yılı geride bırakmış bir kurum. Kuruluşumuzdan bu güne yüzlerce konut ve onlarca iş merkezi projesine imza attık. Şirket olarak trend yaratan, öncü ve yenilikçi projeler oluşturan ve kalite ile uygulamaya geçirmeyi kendimize ilke edindik.
 

Profit iş merkezi nasıl bir proje?
Aslında Profit projemize bir iş merkezi demek biraz haksızlık olur. Çünkü Profit içerisinde bulunan özellikleri ile bir iş merkezinden daha öte bir kavramı ve konsepti ifade ediyor. Mersin’ de nitelikli ofis ihtiyacını karşılayacak aynı zamanda iş yaşamının gereksinimlerine tam manası ile cevap verebilecek bir proje yapmak istedik. Bu yüzden de Profit’ in her bir detayı üzerinde çok yoğun bir şekilde çalışma yaptık. Sonunda da, içerisinde insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve çalışma saatlerine konfor katan bir proje meydana getirdik.





Kaç ofis var içerisinde?

Profit, 2 katı bodrum olmak üzere toplam 22 katlı bir proje. Bodrum kattan sonra 2 katını dükkan ve işyerleri için ayarladığımız 4800m2 lik bir alanımız bulunuyor. 4600 m2 kapalı otoparkı bulunan projemizde dükkan katından sonraki kalan 18 katta ise 164 ofis alanı oluşturduk.

 

Biz profit içerisinde insanların mesai gün ve saatleri içerisinde ihtiyaç duyacağı her bir detaya önem verdik. Projenin 3. Katında 1100 m2 lik alanda restoran, yeme-içme alanı meydana getirdik. Yemek saatlerinde çok rahat bir şekilde, dışarıya çıkmak zorunda kalmadan buradan ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.


Fitnıss ve spa alanları yer alıyor


 
1200 m2 lik alanda ise, fitnıss ve spa merkezi kurduk. Kişi dilerse sabah erken saatte gelip, önce sporunu yapıp, spa da dinlendikten sonra dinç bir şekilde iş yerine geçebilecek. Profit’ de ayrıca çocuk kreşi de kurduk. Çalışan bayanların rahat bir şekilde çocuklarını bırakabilecekleri ve dilediği anda hemen görebilecekleri bir yapıyı oluşturduk. Projemizde sadece içerisindeki insanlara hizmet verecek olan bay ve bayan kuaför de yer alacak. Vale ve güvenlik hizmetleri gibi rezidanslarda görmeye alışık olduğumuz birçok hizmeti Profit de insanlar alacak.


Projemizin 8.ve 9. Katlarını butik bir otel hizmet verecek. 28 odalı 58 yataklı tam donanımlı bir otel olarak hizmet vereceğimiz bu alanda, insanlar burada misafirlerini rahatça ağırlayabilecek.


50 kişilik toplantı salonları olacak Mersin’ de insanların büyük toplantılar yapabilecekleri toplantı odaları veya yerleri yoktu. Biz bu ihtiyacı da Profit’ de karşılamak istedik. Binamızın doğu köşesine 50 kişinin çok rahat bir şekilde toplantı yapabileceği 160 m2 büyüklüğünde iki toplantı salonu kurduk.

 

Geniş kat bahçeleri
Profit’ de insanların mesai saatleri arasında rahatça nefes alabilecekleri kat bahçeleri oluşturduk. Binamızın batı cephesinde 140 m2 lik 6 metre yüksekliğin de 2 kat bahçesi var. Doğu cephemizde ise 180 m2 lik iki tane daha kat bahçemiz var. Toplamda 600 m2 kat bahçesi ile insanlar yorulduklarında, strese girdiklerinde bu alanlara gidip dinlenebilecekler


 
Rezidans hizmetleri ve yüksek konfor özellikleri dikkat çeken Profit, mimarisi ve donanımları ile merkezi bir lokasyon ve prestijli bir ortamda verimli çalışma saatleri vaat ediyor.

0(324) 336 10 33