Zonguldak’ta hayata geçirdiği konut projeleri ile bölgede sektöründe ilk sıralarda yer alan Geredereli inşaat Zonguldak inşaat sektörünün önemli kurumları arasında bulunuyor. Yüzlerce aileyi kaliteli ve güvenli konutlara kavuşturan şirketin son projesi Trio Towers Zonguldak’ ın modernleşen kent görünümüne büyük katkı sağlıyor.

Konut, Avm, Otel ve onlarca sosyal alanı ile herkesin konuştuğu bir proje haline gelen Trio Towers, uygun lansman fiyatları ile büyük ilgi gördü. Projenin lasnmanında yüzde 25 indirim uyguladıklarını belirten Geredereli inşaat yönetim Kurulu başkanı Şahin Yalçın, yüzde 25 i peşin geri kalanının ise %0.70 faiz oranı ile 10 yıl taksitlendiriyoruz dedi. Tiro Towers’ projesinin zamanından önce bitirme hedefi ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Şahin Yalçın, projenin bitiminde şimdiden konut sahibi olanların yüzde 85 pirim karı elde edeceğinin altını çizdi.

Şahin Bey Geredereli inşaat hakkında bilgi alabilir miyiz?
Mesleği deden toruna inşaat olan bir aileyiz. Dedemle başlayan inşaat sektörü faaliyetlerimizi bizler 3. kuşak olarak Geredereli inşaat ve Alper inşaat olarak sürdürmekteyiz. Kozlu ağırlıkta olmak üzere bu zamana kadar 600 ün üzerinde aileyi ev sahibi yaptığımız sektörümüzde çalışmalarımızı şuan Trio Towers Projesi ile sürdürüyoruz



Trio Towers nasıl bir proje?
Geredereli inşaat olarak bizler bir ilki Zonguldak’a kazandırmak istedik. Trio Towers bu gün alış veriş merkezi, oteli ve konutları ile bölgenin ilk ve tek karma projesi olma özelliği taşıyor.

200 konutun yer aldığı projemizin içerisinde, 100 yataklı otel, 15 bin m2 alana sahip bir Avm, 2000 m2 alanda bir düğün salonu, Fitness, havuz gibi spor aktivite alanları yer alıyor.

Kaç farklı tip de konutlar yer alıyor?
Trio Towres’da 1+1 den 4+1 e farklı metrekarelerde konutlar bulunuyor. Bunun yanında isteğe göre biz insanlara 5+1 ve 6+1 olarak da konutlarını 30- 40 m2 kat bahçeli olarak daha büyük m2 lerde teslim edebiliyoruz.



"Her odadan deniz manzarası görünüyor"
Trio Towers özel bir alan üzerinde yükseliyor. Konum itibari ile otopark da dahil olmak üzere her bir noktasından deniz insanların ayaklarının altında bulunuyor. Projemiz içerisinde yer alan her konutun, salon,mutfak,yatak odaları gibi bütün odalarından deniz manzarasını çok net bir şekilde görebiliyorsunuz.

Akıllı bina sistemi ile konforlu ve güvenli bir yaşam
Projemiz akıllı bina sisteminin tüm donanımlarını içerisinde barındırıyor. Ultra güvenlik sistemleri ile donatılan projemizde insanlar deprem, yangın, su baskını gibi doğal afetlerden korkmadan güven içerisinde, tek bir tuşla istediklerini yaparak güvenli ve konforlu bir yaşam sürecekler. Projemizin yapımında kullandığımız her bir malzemenin seçiminde büyük hassasiyet gösteriyoruz. Kullandığımız tüm malzemeleri, yanmayan, ısı ve ses yalıtımı sağlayan malzemelerden seçtik.



Trio Towers 7 yıldızlı otel konforu sunuyor
Biz projemiz içerisinde 7 yaşından 70 yaşına her insanın mutlu olacağı, ihtiyaç duyacağı sosyal alanlara projemizde yer verdik. İnsanların gündelik yaşamlarını 7 yıldızlı otel konforunda sürdürmelerini istedik. Bu amaçla da projemizde havuz, fitness salonu, Sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, basketboll sahası, Tenis kortu, Squash alanı, yürüyüş parkı, kamelyalar, yeme içme kafeterya alanları gibi onlarca sosyal ve sportif aktivite alanı oluşturduk.

Vale hizmeti, araba ve halı yıkama hizmeti,kuru temizleme gibi bir çok hizmet insanların kullanımında olacak. Tüm bu hizmetleri düşük aidatlarla insanların hizmetine sunacağız. Havuz kullanmayan insanların havuz için aidat ödemeyeceği bir sistemi oluşturduk. Böylece insanlara gereksiz aidatlar ödetmek durumunda bırakmadık.