Çalmadığım kapı kalmadı

“Çalmadığım kapı kalmadı hiç bir yerde derdime çare bulamadım gitmediğim doktor gitmediğim hacı hoca kalmadı Binnur hocam sende bitti bütün sıkıntılarım.” diyen insanlarla dolu Binnur Duman’ın sayfası.

Çalmadığım kapı kalmadı

Binnur Duman hem iyileştirme yapıyor hem de sevgisiyle dostluğuyla insanların kalbini ve gönlünü kazanıyor.

Dünyayı kurtaracak tek şeyin sevgi ve iyilik olduğunun savunucusu olan Ünlü Sipritüel Danışman Binnur Duman bir o kadarda mütevazi. Ayrıca herkesi tek tek dinliyor ve bu konuda rehberlik yaparak sorunlara çare ve çözüm yolları üreten bir danışman.

Duman amacım; ”İnsanlara kendi kendilerini iyileştirmeyi öğretmek. Etraflarına faydalı olmalarını sağlamak, mutlu ve pozitif bir zihne sahip olmanın bir yaşam sanatı olduğunu kavratmak. Kendiyle barışık, doğayı, varoluşu seven, iyi kalpli, pozitif zihinde insanların sayısını artırmak” diyor.

Facebook: Binnur Duman

İnstagram: binnur_duman

YouTube: Binnur Duman

05335241253

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.