Günümüzde “bağışıklık bilimi” olarak bilinen “immünoloji”, canlı vücudunda toksinlere, virüslere, parazitlere, vücuda giren veya vücut ile temasta bulunan her yabancı maddeye kadar tarama yapar ve canlının sağlıklı vücut hücrelerinden ve dokularından ayırt eder. Bağışıklık sistemi zayıfladığında insanın hastalığa yakalanma riski de aynı oranda artar. Bağışıklık sisteminin zayıf olduğu insanlarda ölüm riskini daha da arttıran COVİD 19 ‘dan korunmak için güçlü bir bağışıklık sistemi çok önemli.

Vücudu mikroplara karşı savunan bağışıklık sisteminin güçlü tutulmasında gıda takviyeleri kullanımının arttığı son günlerde Orbiteratec’in geliştirdiği İmuntera Şurup, Karamürver, Beta Glukan, Çinko Glukonat ve C vitamini içeriği ile bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı vücudu daha da dirençli hale getiriyor.

Tek bir porsiyon karamürver, bir kişinin günlük lif ve A vitamini ihtiyacının %40’nı,enfeksiyonla savaşmakta çok etkili olan C vitamini ihtiyacının %87’sini karşıladığını belirten uzmanlar aynı zaman karamürverdeki diğer önemli bileşenler arasında demir (günlük değerin yüzde 13’ü), potasyum, B6 vitamini ve çok sayıda betakaroten bulunduğunu kaydetti.

Bağışıklık sistemi için, etkinliği kanıtlanmış Beta Glukan 1,3/1,6 bağ yapısı olan Beta Glukan da içeren İmuntera Şurup ile birlikte Kuersetin, Bromelain Ekstreleriyle Vitamin C takviyesi ile üretilen Quertera Plus’ı da insanların kullanımına sunan Orbitratec’in ürünleri Tarım ve Orman Bakanlığından yetkilendirilmiş, Yeditepe Üniversitesinden onaylı bir gıda takviyeleridir.

https://www.youtube.com/watch?v=UXHV1GNL8T0