'Abdullah Gül Medyası' mı Kuruluyor?

Hem Gül ekibinin hem de Davutoğlu ekibinin kendilerine yakın bir medya kuruluşu olmasını istedikleri iddia edildi.

'Abdullah Gül Medyası' mı Kuruluyor?
 Saray'a yakın medyada eleştirilen Gül ile Davutoğlu kendilerine yakın bir medya organı olmasını istiyor. Ancak İş adamlarından bu konuda destek alınamadı. M. Karaalioğlu'nun başında olacağı hükümete yakın "Karar" gazetesi için ise çalışmalar son hızla sürüyor.

YANDAŞ MAHALLEDE SON DURUM: GÜL'E İLGİ KESİLDİ

Danışmanı Ahmet Sever'in kaleme aldığı kitap ile 7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden siyaset sahnesine dönen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kitap sonrasında beklediği ilgiyi bulamadı.

Yakın çevresi, kitap ile birlikte Gül'ün yeniden merkez haline geleceğini bekliyordu. Ancak övgüden çok eleştiri gelince moraller bozuldu. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gül'le Demirel'in cenazesinde yaptığı sürpriz görüşme Gül'e yönelik ilgilinin daha da azalmasına yol açtı.

Gül'e yanaşmaya çalışan üç dönemlikler ise Saray'la tekrar temas arayışına girdi.

GÜL YANDAŞ MEDYADAN RAHATSIZ OLDU

Gül'ü en çok hükümete yakın medya kuruluşlarından gelen acımasız eleştiriler rahatsız ederken Gül ve yakın çevresi 'yeni oluşumun' medya desteği olmadan gerçekleşmeyeceğine inandı.

İŞ ADAMLARI KORKUYOR

Hem Gül ekibi hem de Davutoğlu ekibi kendilerine yakın bir medya kululşu olmasını istiyor. Ancak bu konuda iş adamlarından yeterli destek alınamadı. Yani hiçbir iş adamı alternatif bir medya kuruluşuna destek vermeyi göze alamadı.

"KARAR " GAZETEYE DÖNÜŞTÜRELECEK

Hükümete yakın medya kuruluşlarına bir yenisi daha eklenmesi gündemde. Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star'daki görevinden gece yarısı operasyonu ile alınan Mustafa Karaalioğlu ve ekibi uzun süredir bir gazete için çalışıyordu. "Karar" ismi verilen gazetenin çıkışı tarihi bir süre ertelenmişti.

Saray'a "Karar" ile ilgili giden bilgilerde ise yeni çıkacak gazetenin Gül'e destek vereceği yönünde ihbarlar yer alıyor. 

Taraf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.