Adaylık yarışında Orhan Ünsal’a vatandaşdan tam destek

Ankara merkez sağ siyasetinin önemli isimlerinden Orhan Ünsal Ak partiden aday adaylığını açıkladıktan sonra vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek görüyor.

Adaylık yarışında Orhan Ünsal’a vatandaşdan tam destek
30 yıllık siyasi hayatında önemli başarılara imza atan Orhan Ünsal Ankara Halkının teveccüh ve güvenini kazanmış bir isim. Aslen Gümüşhaneli olan fakat uzun yıllardır Ankara’da yaşayan Orhan Ünsal gördüğü destek karşısında mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Ankara Sincan’da bulunan, yönetim Kurulu başkanlığını yürüttüğü Ünsal Group merkez binasına’’ her gün akın akın gelen insanların tebrik ve desteklerini görmek, milletime hizmet için çıktığım yolda en büyük itici güç diyen Orhan Ünsal amacım makam mevki değil, amacım Güçlü bir Türkiye için sorumluluk olmak, gerekirse sadece elimi değil bedenimi taşın altına koymak’’ diyerek siyasetteki amacını ifade etti.



2013 yılında Ak parti Genel başkan yardımcısı olan Süleyman Soylu ‘ nun teklifi ile DP Ankara teşkilatlarını organize ederek, ATO Kongre salonunda düzenlenen törende 2000 kişiyle birlikte Ak Partiye katılan Orhan Ünsal,’’ Kurulduğu günden buyana her türlü engel olma çalışmalarına göğüs gererek, Türkiye’nin makus tarihini değiştiren ve geçen on yılda Cumhuriyet tarihinin en önemli icraatlarına imza atan Ak Partide siyaset yapmak bizim için onurdur’’ dedi.



Orhan Ünsal, 2004 yerel seçimlerde Ankara’da partisinin oy ortalamasından 4 kat fazla oy alarak siyasetteki başarısını göstermişti. 1999 yılında DYP Sincan ilçe başkanlığı ile siyasete adım atan ve gerçekleştirdiği özverili çalışmalarla merkez sağın önemli siyasetçilerinden biri haline gelen Orhan Ünsal 2004 yılına kadar Sincan ilçe başkanlığı görevini başarı ile sürdürdü.

Bu dönemde gerek iş ve gerekse siyasi hayatındaki çalışmaları ile ismi daha da parlayan Orhan Ünsal, 2004 yılında girdiği Sincan belediye başkanlığı seçimlerinde etkili bir kampanya gerçekleştirerek, partisinin Ankara ortalamasından 4 kat daha fazla oy alarak büyük bir başarıya imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.