Ak Partili genç kızdan CHP ve MHP’ye HDP isyanı

AK Partili genç kız, HDP'yi Meclis'e taşıyan CHP ve MHP'ye gözyaşları içinde isyan etti.

Ak Partili genç kızdan CHP ve MHP’ye HDP isyanı
AK Partili genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye tepki gösterdi."Ey CHP, ey MHP mutlu musunuz?" diyen genç kız, gözyaşları içinde AK Parti'yi savundu.

"EY CHP, EY MHP MUTLU MUSUNUZ"
Genel seçimlerle ilgili düşüncelerini paylaşan genç kız, "Ben de sizi alkışlıyorum ey CHP’liler. Allah bu yaptığınızı yanınıza koymayacak. Ey CHP, ey MHP mutlu musunuz? Ben de açığım ama AK Parti'liyim hiçbir zaman da bundan vazgeçmeyeceğim. Yapılan bütün yatırımları, sırf sizin saçma sapan Erdoğan nefretiniz yüzünden kaybettik, hepsini. Ben geleceğimi sizin oylarınız yüzünden bıraktım. Bunların bu kadar oy almasının tek sebebi CHP ve MHP’dir; Fethullah Gülen’dir" dedi.



"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Genç kızın hedefinde HDP’li Kürt seçmen de vardı. AK Parti'li kız, "Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK Parti sizi savundu. Ben bir AK Parti'li olarak hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.Genç seçmen, AK Parti’nin Türkiye için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek muhalefet eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"ÖLENE KADAR AK PARTİ'LİYİM"
"Ben ölene kadar AK Parti'liyim, Allah canımı alana kadar. Biz bu ülkede hiçbir zaman unutulmayacağız ama sizin gibi ’Atatürkçüyüm’ diye geçinen, ’milliyetçiyim’ diye geçinen ve PKK savunucusu partiye oy veren sizler, bu ülkenin tarihinin kara yazısı olarak kalacaksınız. Bunu yapan sizlersiniz. Allah sizin gibi insanlardan bu ülkeyi tez zamanda arındırsın. Yürüyün hepiniz HDP’yle, hepinizi alkışlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.