Erdoğan: Hükümet kurma görevini seçimden sonra vereceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hükümet kurma görevini Meclis Başkanlığı seçiminden önce verme gibi bir niyetim yok" dedi.

Erdoğan: Hükümet kurma görevini seçimden sonra vereceğim
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat Kasr-ı Nehroz Oteli'nde 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü nedeniyle BM İyi Niyet Elçisi ünlü yıldız Angelina Jolie ve BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antanio Guterres'ı kabul etti. Basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Jolie otelde kalırken, Guterres ve Erdoğan otelden ayrıldı.

Erdoğan buradan çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hükümet kurma görevini Meclis Başkanı seçiminden önce vereceği yönündeki iddiaların anımsatılması üzerine Erdoğan, "Hükümet kurma görevini Meclis Başkanlığı seçiminden önce verme gibi bir niyetim yok" dedi.

Erdoğan buradaki açıklamalarının arından beraberinde eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile birlikte Hacı Kasım Altunkaya Camisi'nin açılışına katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.