Fatih Candar Can AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu

Başarılı İş Adamı Fatih Candar Can'ın AK Parti Genel Merkezinde yaptığı görüşmeler neticesinde bende varım dedi. Can 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Sinop Milletvekili Aday Adayı oldu.

Fatih  Candar Can AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu

Fatih Candar Can aday adaylığını şu cümlerle ilan etti.

"Değerli dostlarım, kıymetli hemşerilerim. 24 haziran 2018 seçimlerinde AK Parti Sinop Millet Vekilliği A. Adayıyım.

İçimizdeki  Vatan-Millet sevgisi ve Reisimize olan sadakatimden almış olduğum güç ile doğduğum topraklara, hemşerilerime, vatanıma-milletime  hizmet edebilme şerefine nail olabilmek için A. Adayı oldum. 

2002 yılından günümüze kadar olan süreç içerisinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde başlayan bu kutlu yürüyüş harekatında bulunmaktan her zaman onur duydum.  Bu zaman zarfında hiç kimseden icazet almadan, resmi bir yetkim, etkim dahi olmadan vatan için, millet için, güçlü bir Türkiye için gerek yurt dışında, gerek yurt içinde milletimiz ile bir araya geldim. Dilimin döndüğünce, gücümün yettiğince inandığım davamı anlattım. 

Şimdi ise 24 Haziran seçimleri ile bu çalışmalarımı Sinop ve  Sinop’lu hemşerilerim adına, eğer ki sizlerin de teveccühü olursa, Meclis çatısı altında sürdürmeyi kendime görev addettim.

Biz bu davanın gönül erleriyiz..

Bugüne kadar hiçbir makam mevkii de gözüm olmadı. Ne yaptı isem, hep Allah’ın rızasını gözettim. Yaşamım boyunca adalete çok önem verdim. 7 den 70’e herkese karşı adil olmaya çalıştım.  “Allah Adil’dir, Adil olanı sever”  bilinciyle hareket ettim. 

Siyasi görüşü ne olursa olsun, dini, mezhebi, ırkı ne olursa olsun, önce adaleti gözettim.  Şeyh Edebâli’nin “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” nasihatini kulağıma küpe ettim.

Yine bu zaman zarfın da siyasi görüşümden dolayı gerek ticari hayatımda, gerek sosyal yaşamımda bir çok engellemeler ile karşılaştığımda oldu. Sabır ve sükûnet ile üstesinden gelmeye çalıştım. “Dik durdum, ama diklenmedim”  milletimizin ayrışmaya değil, her zaman birliğe ihtiyacı olduğunun gerekliliğine inandım.

Tek millet aşkına,
Tek Bayrak aşkına,
Tek vatan aşkına,
Tek devlet aşkına,

“Vatan sevgisi imandandır..” diyerek, Büyük Türkiye’ye olan inancımla bu yola baş koydum.. 

Dua ve desteklerinizi benden esirgemeyiniz..

“Sefer bizim, Zafer Allah’ındır..”

Saygılarımla

Fatih Candar Can
AK Parti Sinop Milletvekili A.Adayı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Erken 6 yıl önce

Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın yolunu bahtını açık eylesin