Hasip Kaplan seçmene aptal dedi

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini eleştirmek isterken seçmene aptal dedi.

Hasip Kaplan seçmene aptal dedi
HDP Şırnak milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'da söylediği "400 milletvekili istiyorum" sözlerini eleştirdi. Ancak Hasip Kaplan, Erdoğan'ı eleştireceğim derken seçmene hakaret etti.

SEÇMENE APTAL DEDİ
Hasip Kaplan, Erdoğan'ın sözlerine ilişkin; "Sana 400 milletvekili verecek aptal yurttaş topluluğu var mı bu ülkede?" diyerek tüm seçmene aptal dedi.

HDP'nin yüzde 10 barajını geçeceğini iddia eden Kaplan, "Geldiğimiz zaman gümbür gümbür görecekler. HDP yüzde 10 barajını aşacak ama AK Parti 276 çoğunluğu aşamayacak, yazın buraya. Kendilerini dev aynasında görmeye başladılar" diye konuştu.

400'E ULAŞMAK İÇİN
AK Parti'nin mecliste 312 milletvekili bulunuyor. Bu rakamın 400'e ulaşması için AK Parti'nin 7 Haziran genel seçimlerinde 88 milletvekiline daha ihtayıcı var.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.