İki Parti daha birleşme kararı aldı!

Seçimler öncesinde parti ittifakları hız kazandı. Son olarak ANA Parti ile Hak ve Adalet Partisi birleşeceklerini açıklayarak BBP, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve DSP'ye de birleşme çağrısında bulundular.

İki Parti daha birleşme kararı aldı!
2015 Genel Seçimleri öncesinde seçim ittifakları giderek hızlanıyor. Son olarak ittifak yapacağını açıklayan partilere ANA Parti ile Hak ve Adalet Partisi oldu.

ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ile Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, ortak olarak yaptıkları bir açıklama ile Hak ve Adalet Partisi ile Ana Parti'nin "Hak ve Adalet Ana Parti" adı altında birleşeceğini söyledi.

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Öztürk ile bir yola çıktıklarını söyleyen Özal, "Hak ve Adalet Partisi ile Ana Parti birleşiyor. Hak ve Adalet Ana Parti olarak 7 Haziran seçimlerine giriyoruz. İktidara talibiz. Bütün diğer partileri de birlik ve beraberliğe çağırıyoruz.

Haziran seçimlerinde de Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, Demokratik Sol Partiyi ve diğer partileri de bir ve beraber olmaya çağırıyoruz. 7 Haziran seçimleri çok önemli." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.