Karatay: 'Ak Saray' Afişlerimizi Zabıta Yırtıyor

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karata 'Ak Saray' ile ilgili afişlerinin zabıta tarafından söküldüğünü, siyasi baskı nedeniyle de reklam şirketinin billboard'lara asmayı reddettiğini belirtti.

Karatay: 'Ak Saray' Afişlerimizi Zabıta Yırtıyor
MHP İstanbul İl Başkanı Karata, reklam şirketine siyasi baskı olduğunu, şirketin de "Yargı kararı olmadan müdahale edemeyiz" cevabı verince devreye İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin girdiğini belirtti. Karata, afişlerinin zabıtalar tarafından söküldüğünü vurguladı.

Bu gelişme üzerine reklam şirketinin bu gece asılması beklenen 'Saray' temalı billboard görsellerini asamayacağını bildirdiğini ifade eden Karataş, şu açıklamayı yaptı: "İstanbul'un heryerini SARAY ile ilgili pankartla donatmak farz oldu."

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Turgut da sökülen afişlerin önünde yaptığı açıklamada, "Saray israfı AKP'nin Türk milletine bir türlü izah edemediği bir israftır. Bu yüzden hukuksuzca yaptıkları işlemle bu gerçeği perdeleyeceklerini sanıyorlar, yanılıyorlar. Bu israfı ve saltanatı Türk Milleti'ne anlatacağız" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.