Orhan Ünsal: Türkiye’ye hizmet için ben de varım

Ankara inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Ünsal Group Yönetim Kurulu başkanı Orhan Ünsal, 7 Haziran 2015′te yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için çalışmalarına başladı.

Orhan Ünsal: Türkiye’ye hizmet için ben de varım
HABERİNYOKSA ÖZELHABER-İmza attığı konut ve iş merkezi projeleri ile Ankara inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, 7 Haziran 2015′te yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için çalışmalarına başladı.

Aslen Gümüşhaneli olan Orhan Ünsal, Ankara iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. İnşaat sektöründe 32 yıldır proje üreten ve binlerce konut ve iş merkezi inşaa eden Orhan Ünsal Ankara halkının da teveccühünü kazanmış bir isim.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev alan ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Orhan Ünsal, iş hayatımızdaki tecrübe ve birikimimiz ülkemize ve milletimize hizmet için kullanma amacı ile aktif siyasetin içinde yer almayı hedeflediğini belirtti.



Hayatımızın her anında ülkemize ve milletimize hizmet için adım atmayı ilke edindim diyen Orhan Ünsal ‘’ Ben toplumun her bir ferdinin ülkesine karsı sorumluluklarının olduğu inancındayım. Bugün bir işadamı olarak ülkeme karsı olan sorumluluklarımı yerine getirmek için çalışıyorum. Bunu bir görev gibi görüyorum. Yarın bize başka bir görev verilir biz o zaman onun için çalışırız.

Daha önce aktif siyasetin içinde yer aldım. Çevremizden inşaların teveccüh gösterip genel seçimler için aday ol demeleri ve bu yönde ismimizin konuşulması bize mutluluk ve gurur verdi. Bizim için yerin ve mevkinin önemi yok, bu ülkenin yararına olacak her isin içinde yanında ve önünde oluruz’’ dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.