Gecede sahneye çıkan Safiye Soyman otizmli çocuklarla birlikte şarkı söylerken kendi hasta oğlunun kendisine anne diyemediği için çok duygulandığını belirtti iş adamı KONANCI bu konuşadan sonra göz yaşlarına boğuldu.

İstanbul Ak Parti 2 bölgeden millet vekil aday adayı olan genç iş adamı KONANCI kendisininde annesinin küçüklüğünden beri olmadıgını ve kimseyede anne demediği için Safiye Soyman’a ”Hepimizin annesi olur musun?” dedi. Geceye ablasıyla birlikte katılan KONANCI ‘ya İvana Sert tarafından Kuran-ı Kerim hediye edildi.

İş adamı kuran-ı kerimi alıp 3 defa öpüp alnına koydu. İvana Sert şaşkınlıkla izledi. Sahnede Kaan KONANCI “ böyle yardım geceleri bu akıllı cocuklara destek için hep yapılmalı malesef sakatların rahat yürüyeceği bir cadde, park alanı yok Allah müsade ederse millet vekili seçilirsem bu akıllı evlatlarımızın sosyal alanlarının olması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Bu sorunları meclise taşıyarak çözüm bulmalıyız. Gecede 3 tane plaket alan genç siyasetçi büyük ilgi gördü sonrasında otizmli cocuklarla foto cekıldi.”Bunlar engelli değil! Özel çocuklarımız! ” dedi. Bu arada koyu Fenerbahçeli olan istanbul Ak parti 2 bölge millet vekil aday adayı olan Kan KONANCİ kaleci Volkan’ın imzalı formasını kimseye kaptırmadan büyük farkla satın aldı.

Gecede otizmli çocuklarının masasına giden KONANCI ailelerine kartını vererek her hangi bir sorun oldugunda iletişim kuralım dedi.