İş dünyasından, sanat dünyasına ve sivil toplum kuruluşlarına kadar bu ülkede yaşayan her bir bireyin, dinine, ırkına, milletine bakmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği bir zamandan geçiyoruz diyen, Ünsal Group yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal; tarihden alıntı yaparak’’ tarih te hiçbir ihanet karşılıksız kalmamıştır ‘’dedi.

Bu coğrafyaya daha önce de ihanet edenlerin, kalleşlik edenlerin hazin ve bedbaht sonunu gördü diyen Ünsal, her şeyden önce tüm toplumu sağduyulu olmaya, oluşturulmaya çalışılan bu oyunun içinde aktör olmamaya davet ediyorum dedi.

Yaşanan gelişmeleri, dik duran, eğilmeyen ve dünya konjonktüründe söz sahibi olan güçlü Türkiye’ yi son bir kez daha yıkma girişimi olarak değerlendirilmesi gerekiyor diyen Ünsal, bu süreci, sırt sırta vererek, dua ile, farklı kimliklerin bir yumruk gibi kenetlenerek aşacağını söyledi.
Bu ülkenin elinden ekmek yiyip ihanet edenlerin, aynı elden ölümü tadacağını, bedbaht bir bir hale düşeceğini sözlerine ekleyen Orhan Ünsal, şehitlerimize Allah’ dan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum dedi.