Almanya Süper Kupa Dortmund'un

ALMANYA Süper Kupa'yı, Bundesliga Şampiyonu ve Almanya Kupası'nın sahibi Bayern Münih'i 2-0 yenen, geçen sezonun lig ikincisi Borussia Dortmund kazandı.Dortmund'daki Siganl Iduna Park Stadı'nda oynanan karşılamada Borussia...

Almanya Süper Kupa Dortmund'un
ALMANYA Süper Kupa'yı, Bundesliga Şampiyonu ve Almanya Kupası'nın sahibi Bayern Münih'i 2-0 yenen, geçen sezonun lig ikincisi Borussia Dortmund kazandı.


Dortmund'daki Siganl Iduna Park Stadı'nda oynanan karşılamada Borussia Dortmund'a galibiyeti gteiren golleri 23. dakikada Henrikh Mkhitaryan ve 62. dakikada Pierre-Emerick Aubameyang kaydetti. Borussia Dortmund bu galibiyetle 2 yıl üst üste, toplamda ise 5. kez Almanya Süper Kupa'yı müzesine götürmeyi başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.