Ankara'da Osmanlı Kartalı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor'u konuk eden Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ankara'da Osmanlı Kartalı
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray'a devrettiği liderliği geri aldı.

Sivasspor'u 2 gol 1 asist ile oynayan Demba Ba'nın üstün performansıyla yıkan Kara Kartal, zirvedeki yerini korudu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımda olması nedeniyle başkentte oynanan maçta Beşiktaş, Sivasspor'u 3-2 mağlup etti.

Siyah beyazlılar, Sivas kalesine yüklediği ilk yarıda Veli ile bir pozisyonda direğe takıldı. Konuk takım ise 40. dakikada Cicinho'nun sağ taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde rakiplerinden önce davranan Da Costa, gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1 Ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

DEMBA BA SAHNEYE ÇIKTI
İkinci yarıda vites artıran siyah beyazlılar hakemin düdüğü ile birlikte Sivas kalesini abluka altına aldı. 58. dakikada duvarı yıkan isim Demba Ba oldu. Senegalli golcü Süper Lig'de ilk golünü Sivasspor ağlarına yolladı. Baskısını iyice artıran Kara Kartal, 66. dakikada Demba Ba ile üstünlüğü ele aldı. 74. dakikada Sivasspor Hakan Arslan'ın golüyle bir kez daha skora denge getirdi. 79. dakikada ilk iki golü atan Demba Ba, Olcay'a nefis bir pas attı. Milli oyuncu güzel bir vuruşla Süper Lig'de bu sezon attığı 4. golü Sivasspor ağlarına attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Kara Kartal böylece 14 puanla zirvedeki yerini korurken, Sivasspor ise 4 puanda kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.