Arda'ya Müthiş Teklif!

Barcelona'daki geleceği ile ilgili her yeni gün yeni bir iddia ortaya atılan Arda Turan, çılgın bir teklifle karşı karşıya...

Arda'ya Müthiş Teklif!
Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olarak Türk futbolunun gururu haline gelen Arda Turan'la ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Daha önce Arsenal ve Borussia Dortmund'un transfer teklifinde bulunduğu ileri sürülen Arda Turan'a, bir Çin kulübünün yıllık 20 milyon Euro ücret önerdiği bildirildi.

Çin kulübünün, Barcelona ile temasa geçtikten sonra Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'a teklifini ilettiği ancak Bulut'un, "Arda kariyerine Barcelona'da devam edecek" diyerek bu teklifi geri çevirdiği ifade ediliyor.

Arkadaşları ile teknede tatiline devam eden yıldız futbolcuya kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın babası Sedat Doğan'ın da tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı.

Rusya ve Çin'le ticaret ilişkileri bulunan Sedat Doğan'ın, Arda'ya Çin'e gitmesi yönünde öneride bulunduğu iddia ediliyor. Doğan'ın, yıldız futbolcuya Çin'deki şartlar ile ilgili bilgi verdiği ifade edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.