Atletico Madrid'in başkanından olay açıklamalar

Atletico de Madrid Başkanı Enrique Cerezo'dan Arda transferi ile ilgili olay açıklamalarda bulunarak "Arda'nın transferinde Türkiye'deki bazı büyük firmalar büyük rol oynadı" dedi.

Atletico Madrid'in başkanından olay açıklamalar
 Arda'nın transferinde Türkiye'deki bazı büyük firmaların büyük rol oynadığının altını çizen başkan Cerezo " Arda'nın gönlünde esasen İngiltere'de futbol oynamak yatıyordu. Ancak ticari çıkarlar yani reklam anlaşmaları bu isteğin önüne geçti. Olaylar öylesine hızlı gelişti ki bunun karşısında duramadık" dedi.

Enrique Cerezo daha da ileri giderek "Türkiye büyük bir ülke ve Arda bu ülkede tam anlamı ile bir idol haline getirildi. Bazı çevreler Arda Turan'ın Barcelona'da oynamasını istedi ve başarılı da oldular" açıklaması yaptı.

Atletico de Madrid Başkanı Enrique Cerezo İspanya'da yayınlanan Cadena Cope radyosuna Arda Turan'ın Barcelona'ya nasıl transfer olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Arda'nın kişilik olarak 10 numara bir insan olduğunu vurgulayan Cerezo bu futbolcunun yasaklar nedeni ile bir başka takıma kiralık verilmesinin artık kendilerinin sorunu olmadığını, Barcelona'ya başkan olacak kişinin bu konuyu halletmesi gerektiğini söyledi. Başkan Cerezo, Arda'nın bunların dışında Barcelona takımına katkı yapacağına da inandığını kaydederek "Yıldızlar topluluğu olan Barcelona, Arda'yı transfer ettiğine göre o da bir yıldızdır. O yüzden takıma kazandırdılar" sözleri etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.