Aziz Yıldırım: Sen işine bak, gerisini biz hallederiz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım milli maçta yaşananlar sonrası Volkan Demirel'e moral verdi.

Aziz Yıldırım: Sen işine bak, gerisini biz hallederiz
Şampiy10'un haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Milli Takım’ın Kazakistan’la oynadığı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi TT Arena’da patlak veren Volkan Demirel kriziyle ilgili sessizliğini bozdu.Olaya anında el atan ve milli file bekçisine destek olması için stada yakın arkadaşı Emre Belözoğlu’nun yanı sıra sarı-lacivertli kulübün korumalarını da gönderen başkan, morali yavaş yavaş düzelen Volkan’la özel bir görüşme yaptı.

Çevresinden aldığı destek sayesinde toparlanmaya başlayan kaptanın sadece işine konsantre olmasını isteyen sarı-lacivertlilerin 1 numarası kötü günlerin geride kaldığını, artık yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini söyledi. İşte Volkan’ı hayata döndüren o konuşmadan öne çıkan nasihatler:

"SEN İŞİNE BAK, GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ"

“Küfürlerden dolayı mağdur durumda olduğunun herkes farkında. Etrafta senin hatalı olduğunu söyleyenler olacaktır. Bunlar çok normal. Ancak sen onlara kafanı takma. Bu saatten sonra, herkesin üzerine geldiği şu dönemde senin sakin kalman şart. Durulma zamanı geldi. Unutma ki kötü günler geride kaldı. Önümüzde çok kritik bir Bursaspor maçı var. Sen işine odaklan, maçlara konsantre ol. Hocalarının, büyüklerinin sözünden asla çıkma. İlk günden beri yönetim kurulu olarak biz senin arkandayız. Saha dışındaki konulara kafanı takmanı istemiyorum. Sen işine bak, gerisini biz hallederiz.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.