Sabah gazetesinin haberine göre, UEFA şampiyonlar ligi'nde Manchester United ile PSV arasındaki maçta İngilizlerin milli sol beki Luke Shaw'ın bacağını kıran Hector Moreno, sarı kart dahi görmediği gibi maçın adamı seçildi. Karşılaşmanın 16. dakikasında PSV'nin Meksikalı stoperinin, sert müdahalesi sonrasında yerde kalan 20 yaşındaki futbolcunun bacağını iki yerden kırıldı.

Buna rağmen pozisyonda kart görmeyen Moreno, 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından maçın oyuncusu seçildi.

Fibula ve tibia kemikleri kırılan Shaw'un ise tedavisinin 6 ay sürmesi bekleniyor. Sosyal medyadan dün bir mesaj paylaşan Shaw, tedavisine hemen başlandığını belirterek "Durumumu tarif edecek kelime bulamıyorum. Her şey yeniden başlıyor. Daha güçlü döneceğim" dedi.

MORENO: KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
Bu arada pozisyonla ilgili açıklama yapan Moreno, "Pozisyonda rol aldığım için kötü hissediyorum. Gerçekten üzgünüm" dedi. Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal'in aksine pozisyonun faul olduğunu düşünmediğini söyleyen Meksikalı oyuncu, "Bence topla oynadım ama bu pozisyonda faul olup olmaması önemli değil. Shaw ve ailesi adına üzgünüm" diye konuştu.