Beşiktaş Bombayı Patlattı! Arena'da Latin Rüzgârı...

Beşiktaş, Paraguaylı Gustavo Gomez için Lanus’a 3.5 milyon euro önerirken, Şilili Mauricio Isla için 5.5 milyon euro isteyen Juventus’la da kıran kırana pazarlık yapıyor.

Beşiktaş Bombayı Patlattı! Arena'da Latin Rüzgârı...
BEŞİKTAŞ’TA bu yaz transferde Latin rüzgârı esiyor. Siyah-Beyazlılar, Paraguaylı stoper Gustavo Gomez ve hem sağ bek hem de de ön libero oynayan Şilili Mauricio Isla için kolları sıvadı.

Siyah-Beyazlı yönetim Gomez için kulübü Lanus’a 3.5 milyon euroluk resmi teklifi yaptı. Ancak Valencia’nın devreye girmesi üzerine Gomez’in fiyatı fırladı. Lanus, 23 yaşındaki stoper için pazarlıklara 10 milyon eurodan başladı.

Gomez ile Şenol Güneş’in Şampiyonlar Ligi için istediği stoper sorununu çözmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Şilili Mauricio Isla için de Juventus ile pazarlık halinde. Juventus. Isla için 5.5 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Arsenal, Leicester ve Bayer Leverkusen'in de talip olduğu için Juventus Isla konusunda Beşiktaş’a indirim yapmaya yanaşmıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.