Beşiktaş Liverpool'u penaltı atışları sonunda eledi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 2. Tur rövanş karşılaşmasında Liverpool'u penaltı atışları sonunda elemeyi başardı.

Beşiktaş Liverpool'u penaltı atışları sonunda eledi
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 2. Tur rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş ile İngiliz ekibi Liverpool karşı karşıya geldi.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Damir Skomina düdük çaldığı mücadelenin hem normal süresi hem de iki uzatma devresi 1-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi.

ZAFER PENALTILARDA GELDİ
Penaltı atışları sonucunda İngiliz rakibine skor anlamında toplamda 6-4'lük üstünlük kuran Beşiktaş, 1-0'ın rövanşında elde ettiği bu tarihi galibiyet ile Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'inde Son 16 Turu'na yükselmeyi başardı.

İNTİKAM SOĞUK YENİR
Penaltı atışlarında siyah beyazlılar Demba Ba, Gökhan Töre, Veli, Atiba ve Tolgay ile 'kırmızılar'ın filelerini havalandırdı. Liverpool ise Lambert, Lallana, Emre Can ve Allen ile golü bulurken Lovren'in son penaltıda topu dışarı atmasıyla 2005'den beri mutlulukla andığı İstanbul'dan hayal kırıklığı ile ayrılmak zorunda kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.