Siyah-beyazlılar, Sırp oyuncuyu kadrosuna katarsa, 26 yaşındaki sol bek ayrılacak.

İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş kariyeri sona mı eriyor? Şenol Güneş ile inanılmaz bir form tutan ve Milli Takım'a yeniden yükselen 26 yaşındaki sol bek, henüz Kara Kartal'la yeni sözleşme imzalamadı. Bunun nedeni; İsmail Köybaşı'nın ikinci adam olmak istememesi.

Sol beke takviye yapmak için çalışan Beşiktaş, Manchester City'nin satış listesine koyduğu Aleksandar Kolarov ile her konuda anlaşmaya vardı... İngiliz ekibi de 30 yaşındaki oyuncuyu kiralık göndermeye olumlu yaklaştı... Ama Kara Kartal, Sırp oyuncuyu ucuz bir bonservis ücretiyle almayı hedefliyor. İsmail Köybaşı, Kolarov'un gelişiyle ilk 11'deki yerini kaptıracağını düşünüyor.

SON GÖRÜŞME OLACAK

Milli sol bek de menajeri Batur Altıparmak'a "Yurt dışında görüşmeler yapalım" dedi. Altıparmak da geçtiğimiz hafta İspanya'ya giderek, Espanyol'la masaya oturdu ve her konuda anlaştı. Ama Batur Altıparmak, "Beşiktaş'la görüşmemiz lazım... Sözümüz var." diyerek teklifi bekletti. Altıparmak, gelecek hafta Kartal'la görüşecek... İsmail Köybaşı ise "Eğer Beşiktaş'ta ikinci adam olursam, giderim" diyor. Kolarov gelirse İsmail gidecek.