Centilmen Selçuk

 GALATASARAY Takım Kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesi futbol dünyasına centilmenlik mesajları verdi. Atletico Madrid maçı sonrası kameralara konuşan yıldız futbolcu, 25 Ağustos'ta Manisa'da...

Centilmen Selçuk
 GALATASARAY Takım Kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesi futbol dünyasına centilmenlik mesajları verdi.

Atletico Madrid maçı sonrası kameralara konuşan yıldız futbolcu, 25 Ağustos'ta Manisa'da gerçekleşecek dev randevuyla ilgili bir soru üzerine, "Üçüncü kez Süper Kupa finali oynayacağız. Artık tecrübeliyiz. Nasıl oynanacağını biliyoruz. Ancak ülke olarak sıkıntılı günler yaşadığımız bir dönemde futbolun sadece oyun olduğunu hissettirmek zorundayız" diye konuştu. Takım olarak tam anlamıyla hazır olmadıklarını da dile getiren Selçuk İnan, "Yeni teknik direktörümüzle son döneme kadar kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Henüz hazır değiliz ancak önümüzde hazırlanacak zamanımız var" ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.