DİEGO TEKNİK HEYETİ KORKUTTU

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Günde çift idman yapan sarı lacivertlilerde dün akşam antrenmanını yarıda bırakan yeni transfer Diego teknik heyeti korkuttu.

DİEGO TEKNİK HEYETİ KORKUTTU
 Akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı, saat 18.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, daha sonra dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarıyla tamamlandı.
Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transferi Diego Ribas, Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen akşam antrenmanında adalesinde sertleşme hissestiği için çalışmayı yarıda bıraktı.  Brezilyalı yıldız futbolcu, Sevilla karşılaşmasında da adalesinde bir sıkıntı yaşamış ama oyundan çıkmak istememişti.

DIEGO'NUN SAKATLIĞI NE KADAR SÜRECEK? 

Antrenmanda izinli olan Dirk Kuyt ile tedavisi devam eden Egemen Korkmaz ise antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Anahtar Kelimeler:
DiegoANTREMANçift Idman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.