Emre Belözoğlu: Abdestsiz maça çıkmam

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, namazını mümkün olduğunca kılmaya çalıştığını, abdestsiz de maçlara çıkmadığını söyledi.

Emre Belözoğlu: Abdestsiz maça çıkmam
 Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Medipol Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, TRT Diyanet'te yayınlanan "Sabah Ola Hayrola" programına konuk olarak katıldı. Emre, manevi dünyası ile ilgili samimi açıklamalarda bulunurken abdestsiz maça çıkmadığını söyledi.

"ABDESTSİZ MAÇLARA ÇIKMAM"

Maçlara çıkmadan önce abdest aldığını belirten Emre Belözoğlu, "Biz kadere teslim olmuş insanlarız. Her maç öncesi hayırlısını ister dua ederim. Abdestsiz maça çıkmam hiçbir zaman. Görünen şer bazen hayır olabiliyor. Tersi bazen de hayır, şer olabiliyor." dedi.

"NAMAZIMI KILMAYA ÇALIŞIYORUM"

Farklı camilere gitmeye önem vermesi ile bilinen Emre Belözolu, "Bir Müslüman olarak elimden geldiğinden namazımı kılmaya çalışıyorum." derken dua ile ilgili bir anısını şu sözlerle paylaştı: "Mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. İsimlerini söylemeyim. O gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. Namaz tesbih işte... O gün maçı 4 golle biz kazandık. Golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. O zaman duanın önemini bir kere daha anladık. Allah'a hamd olsun"

"BİZİ O GÜN VERDİĞİMİZ SADAKA KORUDU"

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçtan dönen Fenerbahçe kafilesine, Karadeniz Sahil Yolu'nda, Trabzon'un Sürmene ilçe girişinde silahlı saldırı düzenlenmişti. O gün o saldırı öncesi ne yaptığına dair bir soruya Emre Belözoğlu şu cevabı verdi: "O gün sadaka topladık. Belayı def için. Ya verdiğimiz bir sadaka ya da bir dua bizi korudu."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.