Emre Belözoğlu saldırısının detayları şaşırttı!

Emre Belözoğlu saldırısının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Emre Belözoğlu saldırısının detayları şaşırttı!
Çaykur Rize maçından dönerken Sürmene'de silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe, yeni bir şokla daha sarsıldı. Takım kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya ilçesine giderken feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah-beyazlı taraftarların Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı.

DAĞILMAZSANIZ ATEŞ AÇARIM
Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan futbolcu ve menajer Orhan Ak'ın silahına davranarak, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye Beşiktaşlı taraftarlara bağırdığı iddia edildi. Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganların dağıldığı vurgulandı. Olay sonrası karakola götürülen şahıslar ifade verdiler.

Emre, yaşadığı dehşet anını Fotomaç'a şöyle anlattı: "Arabanın içerisinde oturuyorduk. Tam bu sırada yaklaşık 10 kişilik bir grup arabanın yanına gelerek beni sözle taciz etmeye başladı. Önce cevap vermedim. Ben cevap vermedikçe tacizin boyutunu artırdılar. Anneme ve eşime ağır küfürler etmeye başladılar.

TABANCAYI GÖRMÜŞ OLABİLİRLER
Ben de camı açarak 'Yahu kardeşim benim annem, eşim ne yaptı ki size küfür ediyorsunuz?' deyince bu sefer arabama tekme atmaya başladılar. Biz de Orhan ile beraber aşağıya indik. Önce itişme, ardından da yumruklaşma başladı. Bizden böyle bir karşılık beklemiyorlardı. Sert tepki verince ve iş kavgaya dönünce hepsi sağa sola kaçıştılar. Orhan'ın üzerinde taşıma ruhsatlı silahı vardı. Ancak Orhan iddia edildiği gibi silahı çekmedi. Ama çıkan kavga sırasında bize saldıranların silahı gördüklerini tahmin ediyorum."

3 KİŞİYİ YERE SERDİ
Görgü tanıkları, saldırganların Emre'yi yere yatırıp vurduklarını, ancak oyuncunun doğrulup Orhan'la birlikte yumrukları saydırdığını anlattılar. Görgü tanıklarına göre Emre 3 kişiyi yere serdi. Feribottaki saldırının görgü tanıkları, olayı detaylarıyla anlattılar. Tanıkların ifadeleri, Sporx'in haberine göre özetle şöyle: "Arabasıyla feribota giriş yapan Emre ve yanında oturan Orhan Ak'a tezahüratlar ile tepki gösteren bir grup Beşiktaş taraftarı, bu tezahüratlarına bir süre devam etti. Emre buna dayanamayıp arabasından indi ve tepki gösterdi. 10-15 dakika süren tartışma, fiziksel saldırıya dönüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.