Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Emre, sarı-lacivertli kulüpten şu ana kadar sözleşme uzatma teklifi alamadı. Kariyerine en az 2 yıl daha devam etmek isteyen milli futbolcu, bir yandan sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu için mücadele ederken; diğer bir yandan da kariyer planlaması yapmaya başladı.

Öncelikli olarak Avustralya ve ABD seçeneklerini değerlendiren Emre’ye Türkiye’den sürpriz bir teklifin geldiği iddia edildi. Emre ile yakın ilişkileri bilinen İstanbul Başakşehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdaş’ın milli futbolcuya önümüzdeki sezon İstanbul Başakşehir formasını giydirmek istediği öğrenildi.

“Gel kaptanımız ol” diyen Gümüşdağ’ın teklifini değerlendiren Emre, önceliği Fenerbahçe’ye verdiği ve sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif gelmemesi durumunda alternatif seçeneklere yönelecek. Avustralya’dan bazı takımlardan teklifler alan ancak bu teklifleri şu anda rafa kaldıran milli futbolcu, sezon sonunda yurt dışı seçeneği olmaz ise İstanbul Başakşehir’in teklifini değerlendirmeye alacak.

Editör: TE Bilisim