Enes Ünal Manchester City'de

Türk futbolu son yıllardaki en önemli ihracatını yaptı. Bursaspor'un 18 yaşındaki forvet oyuncusu Enes Ünal, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City ile anlaştı. Sadece imzaya kalan bu transfer Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı tarafından resmen açıklandı.

Enes Ünal Manchester City'de
Recep Bölükbaşı, Enes Ünal'ın Manchester City'e transfer olacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu sırasında Lig TV canlı yayınına katılıp transferle ilgili soruları yanıtlayan Bölükbaşı, önemli açıklamalar yaptı. Bölükbaşı, "Fernandao'yu ben satmak istemezdim ama sözleşmesinde madde vardı. Onu kullandılar. Satmayacağız diyoruz ama önemli olan oyuncunun kalıp kalmak istememesi. Şener kalmak istemedi. Serdar Aziz ile Volkan Şen kesinlikle Bursaspor'da kalacak. Enes için Manchester City'den teklif geldi. Büyük ihtimalle City'e transfer olacak. 'Gitti' diyebiliriz" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.