Erzurum'da Buz Pateni Gösterileri Hayran Bıraktı

TBUZ Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen etkinlikte gösteri yapan gençler izleyenleri hayran bıraktı. 50'ye yakın sporcunun gösterisini tribünleri dolduran Erzrumlu'lar ayakta alkışladı.Geçtiğimiz...

Erzurum'da Buz Pateni Gösterileri Hayran Bıraktı
BUZ Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen etkinlikte gösteri yapan gençler izleyenleri hayran bıraktı. 50'ye yakın sporcunun gösterisini tribünleri dolduran Erzrumlu'lar ayakta alkışladı.

Geçtiğimiz günlerde Kayakla Atlama Kuleleri'nde meydana gelen çökmenin üzüntüsünü yaşayan Erzurumlu'lar, 2011 için yapılan başka bir yatırım olan buz pateni pistindeki gösterilerle teselli buldu. Merkez Palandöken İlçesi'ndeki 2 bin kişilik Buz Pateni Sarayı'nda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Buz Pateni Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu, eski milli sporculardan İlhan Mansız, kurum amirleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı. Programda ilk olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı buz pateni sporcuları gösteri sundu. Ardından Erzurum'da kampta olan Artistik Buz Pateni Milli Takımı sporcuları, birbirinden güzel şov ve hareketleriyle izleyicileri hayran bıraktı. Yaklaşık bir saat süren gösterinin ardından tribünleri dolduran izleyiciler sporcuları ayakta alkışladı.

İLHAN MANSIZ'A BÜYÜK İLGİ

Federasyonun davetlisi olarak Erzurum'a gelen eski milli futbolcu ve artistik buz patenine gönül veren İlhan Mansız büyük ilgi gördü. Üç yıl önce bir televizyon şovuyla başladığı buz pateninde, olimpiyat elemesine kadar ilerlediğini vurgulayan Mansız, "Olimpiyatlarda istediğimiz sonucu alamadık. Tabii ki çok kısa bir sürede yarışabilecek seviyeye geldik. Şu anda hedefimiz en azından bir Avrupa şampiyonasına katılabilmek. Erzurum'daki milli sporcuları gördüm. Hepsi çok iyi çalışıyor, inşallah iyi başarılara imza atarlar" diye konuştu.
Gösteri sonunda buz pistine çıkan Erzurumlu'lar, İlhan Mansız ve Milli Takım Sporcuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.