Fatih Terim'den Maç Sonu Açıklamalar

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan karşısında kaybettiğimiz maç sonrasında 'Biz bitti demeden bitmez demek için başlamamız lazım. Biz daha başlayamadık.' dedi.

Fatih Terim'den Maç Sonu Açıklamalar
EURO 2016 D Grubu'nda A Milli Takım'ın Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında Fatih Terim maçı değerlendirdi.

BURALARIN SEVİYELERİ BU

Biz bitti demeden bitmez demek için başlamamız lazım. Biz daha başlayamadık. Faul beklentisi içerisindeyken korner oldu ve Modric'in golü geldi. Henüz turnuva bitmedi ve iki maçımız var. Ülke bilmeli ki buraların seviyeleri bu... İlk 45 dakikada topun mülkiyetini kendinde bulundurabilen, rakibe direnen bir takımımız vardı. Daha sonra yorulmalar ve güç dengesi aleyhimize işledi.

HAKEMLE İLGİLİ KONYA'DA SÖYLEYECEĞİMİ SÖYLEDİM

İspanya maçına daha iyi hazırlanacağız. Maçın hakemiyle ilgili ben Konya'da söyleyeceğimi söyledim. O hakem bu hakem daha bir şey söylemeye gerek yok.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.