Fatih Terim, İsmail Kartal'ı aramış

Fenerbahçe kafilesine düzenlenen saldırının ardından İsmail Kartal, Fatih Terim'in kendisini aramadığını söylemiş ve sitem etmişti. Ancak gerçek daha sonradan ortaya çıktı.

Fatih Terim, İsmail Kartal'ı aramış
Fenerbahçe kafilesinin Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Trabzon'da uğradığı silahlı saldırının ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın "Fatih Terim beni aramadı" açıklaması kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, saldırı haberini alır almaz ilk önce Milli Takım'dan öğrencisi Emre Belözoğlu'nu, Caner Erkin'i ve Mehmet Topal'ı, daha sonra da Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu aradı. Terim'in, yakın zamanda telefon numarasını değiştiren İsmail Kartal'ı da aradığı ancak sarı lacivertlilerin teknik patronuna ulaşamadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.