F.Bahçe'de Yeni Sezona 11 Tane Bomba Transfer!

Alves, Meireles, Nani ve Diego dahil 12 futbolcu gidiyor. Yönetim, bu futbolcuların yerine en az 8 transfer yapacak. Kiralıklar Emenike, Salih Uçan ve Miroslav Stoch Samandıra’ya dönecek.

F.Bahçe'de Yeni Sezona 11 Tane Bomba Transfer!
F.BAHÇE’DE gidecekler ve kalacaklar belli oldu, yönetim, transferdeki yol haritasını çizdi. Sarı-Lacivertli takım, operasyona kadroyu boşaltmakla başlayacak. Sözleşmeleri biten Bruno Alves, Raul Meireles, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Caner Erkin ile kiralık oynayan Lazar Markovic, Ba ve Fabiano ile yollar kesin olarak ayrılacak.

Torku Konya’da kiralık oynayan Samuel Holmen’in de sözleşmesi bitti, Ba ve Fabiano kalmak istediklerini resmen açıklasa da yönetim her iki isme de sıcak bakmıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın takım ruhunu bozmakla itham ettiği vatandaşı Luis Nani ile Antalyaspor’la anlaştığı öne sürülen Diego da sözleşmeleri devam etmesine rağmen gelecek sezon kadroda yer almayacak.

EMENİKE TARAFTAR İLE BARIŞACAK

Roma’da kiralık oynayan Salih Uçan, Slaven Bilic’in satın alma opsiyonunu kullanmadığı Emmanuel Emenike ve sezonu Bursaspor’da geçiren Miroslav Stoch, Samandıra’ya geri dönecek. Stoch, Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisinden çok şeyler beklediği bir isim olmasına karşın teknik direktörlerin verdiği raporlar doğrultusunda son iki sezonu başka kulüplerde kiralık geçirdi.

Slovak futbolcunun bu kez hazırlık kampını iyi geçirip, takımda kalıcı olması bekleniyor. Emenike’nin de Al Ain ve West Ham tecrübelerinin ardından olgunlaşıp, F.Bahçe’de takım ruhuna uygun hareket etme isteğinin arttığı varsayılıyor. F.Bahçe taraftarlarıyla arası açık olan Nijeryalı golcünün yeni dönemde saha içinde daha sorumlu davranması ile soğukluğun giderilmesi gündemde.

SERDAR AZİZ&EREN LİSTENİN BAŞINDA

Salih Uçan, F.Bahçe taraftarlarının çok şeyler beklediği ve kiralık gitmesine karşı çıktığı bir isimdi. F.Bahçe’ye dönmesiyle birlikte Sarı-Lacivertli takımın orta sahadaki kadro zenginliğinin artması hedefleniyor. Yönetim, en az 8 transfer yapacak.

Valencia ile sözleşmesi biten Feghouli kanat için düşünülüyor. Kasımpaşa’dan Eren Derdiyok forvet bölgesinde ilk alternatif. Bursaspor’un milli stoperi Serdar Aziz ile G.Birliği’nden Ahmet Çalık savunmada Alves ve Ba’ya alternatif olacak. Çaykur Rize’de sözleşmesi biten Eren Albayrak da Caner’in boşluğunu dolduracak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.