F.Bahçe'den Gökhan Gönül'e Son Teklif!

Çifte kıskaca alınan sağ beke 250 bin euro artış önerildi

F.Bahçe'den Gökhan Gönül'e Son Teklif!
Önce Genel Sekreter Mahmut Uslu telefonla görüşüp, "Kalmanı istiyoruz" diye ısrar etti. Gökhan da menajeri Ahmet Bulut'u görüşmeye yolladı. İlhan Ekşioğlu ile yapılan pazarlıklarda FB fiyatı artırdı.

Gökhan Gönül'ün, Beşiktaş'la anlaştığı haberleri üzerine F.Bahçe yönetimi dün bir kez daha tecrübeli oyuncuyu elde tutmak için harekete geçti. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gökhan Gönül'ü Milli Takım kampında telefonla arayarak düşüncelerini anlattı.

Gönül'e, "Senin kalmanı çok istiyoruz. Sana, Fenerli Gökhan Gönül olarak futbolu bırakmak yakışır" dedi. Gönül'ün cevabı, "Benim şartlarımı kabul ederseniz kalırım. Bu konuda esnek davranacaksanız menajerim Ahmet Bulut'la görüşün" şeklinde oldu.

EKŞİOĞLU ZİRVE YAPTI

Akşam saatlerinde Ahmet Bulut, İlhan Ekşioğlu'nun ofisine gitti. Burada ikili arasında görüşmeler devam etti. İlhan Ekşioğlu, daha önce Başkan Aziz Yıldırım'ın açıkladığı 2 milyon euro artı 500 bin euro menajer parası ve 20 bin euro maç başı ücretine 250 bin euro daha artış sağlayabileceklerini söyledi. Son teklif olarak yıllık 2 milyon 250 bin euro garanti para, 20 bin euro maç başı, 500 bin euro da menajer ücreti olmak üzere 2+1 yıllık mukavele olarak masaya yatırıldı.

BULUT-GÖNÜL BAŞ BAŞA GÖRÜŞECEK

Ahmet Bulut, İlhan Ekşioğlu'nun teklifi üzerinde Gökhan Gönül'le yeniden müzakere yapmak için görüşmeden ayrıldı. Beşiktaş'ın 1 milyon 750 bin euro garanti para, 20 bin euro maç başı ve artı 2 milyon euro imza parası önerdiği Gökhan Gönül, iki tekliften birini tercih edecek. Beşiktaş da F.Bahçe gibi 2+1 yıllık mukavele öneriyor. 4 yıllık sözleşmeye sıcak değil.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.