Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Krizi Çözüldü!

Milli futbolcu, 2 milyon 750 bin euro net ücret artı maç başı ücret istedi. Ali Yıldırım, 1.7 milyon euro net artı 1 milyon euro imza parası ile Gökhan’ı kalmaya ikna etti. Maç başı ücreti de 20 bin euro oldu.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Krizi Çözüldü!
GÜNLERDİR gündemi meşgul eden soru cevabını buldu, Gökhan Gönül F.Bahçe’de kaldı. Beşiktaş’ın 9 milyon euroluk teklifine karşılık milli sağ bek, kariyerine Sarı-Lacivertli kulüpte devam etmeye karar verdi. Başkan Aziz Yıldırım, sözleşmesi sona erecek isimlerden sadece Gökhan Gönül ile yüz yüze görüştü ve yeni sözleşme önerdi.

Yıldırım Salı akşamı da Teknik Direktör Vitor Pereira’dan kalmasını ve gitmesini istediği futbolcular için rapor istedi. Portekizli teknik adam, “Gökhan Gönül ile yeniden anlaşma sağlayalım” dedi. Pereira’nın kalsın raporunun ardından Futbol Şubesi’nin yeni sorumlusu Ali Yıldırım, Gökhan Gönül’e F.Bahçe’nin teklifini iletti.

ALİ YILDIRIM ÇÖZÜMÜ İMZADA BULDU

Gökhan, F.Bahçe’den 2 milyon 750 bin euro net ücretin yanı sıra maç başı ücret istiyordu. Sarı-Lacivertli yönetimin ilk teklifi ise 2 milyon euro garanti artı 20 bin euro maç başı ücret olmuştu. Arada yaklaşık 750 bin euroluk bir fark vardı.

Ali Yıldırım, bu sorunu da imza parası formülü ile çözdü. Gökhan Gönül, talep ettiği 2 milyon 750 bin euro yerine eski ücreti 1.7 milyon euroya indi. Ali Yıldırım, artı 1 milyon euroluk imza parası ile Gökhan’ın kaybını telafi etti. Böylece taraflar 3 yıllık yeni sözleşme konusunda prensipte anlaştı. Anlaşmaya göre Gökhan, 20 bin euro da maç başı ücret alacak.

Q7 ve Sosa’yı geçecekti

GÖKHAN Gönül, Beşiktaş’tan 2.5 milyon euro artı 1.5 milyon euro da imza parası alacaktı. Böylece Kartal’a 3 yıllık maliyeti 9 milyon euroyu buluyordu. Beşiktaş bu teklifi kabul etse Gökhan, Siyah-Beyazlı kulüpte 1.6 milyon euroya oynayan Quaresma ve Jose Sosa'dan daha fazla ücret alacak ve takım içi dengeler alt üst olacaktı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.