Fenerbahçe Ve Galatasaray'a Transfer Yasağı!

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, üçü erkekler ikisi de kadınlar ketagorisinde olmak üzere 5 Türk kulübüne ödenmeyen oyuncu alacakları yüzünden “transfer yasağı” getirdi.

Fenerbahçe Ve Galatasaray'a Transfer Yasağı!
Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alan Galatasaray Odeabank, Trabzon Medical Park ve ligden düşen T.Konya erkek takımları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarına transfer yasağı koydu.

Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı takdirde kaldırılacak.

Bilindiği gibi, erkeklerde EuroCup’ı kazanan Galatasaray Odeabank’ta, Stephane Lasme başta olmak üzere bazı oyuncuların sezon içinde gecikmiş alacakları nedeniyle Sarı- Kırmızılı kulübe ihtar çektikleri ortaya çıkmıştı. Torku Konya ve Trabzon Medical Park cephesinde de maddi sorunlar yüzünden yaşanan sıkıntılar bu sezon tavan yaparken, Galatasaray ve Fenerbahçe kadın takımlarında da benzer durumlar yüzünden özellikle sezonun son bölümünde kriz yaşanmış, oyuncuların bir kısmı alacakları yüzünden mahkemeye gitme yolunu seçmişti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.